Nashira Resort & Spa Açıklaması:
KONUM
Side, Titreyen Göl mevkiinde; Side – Manavgat merkeze 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.
ODA
470 adet oda bulunmaktadır. Odalarda klima, TV ve müzik kanalı, fön, emanet kasa, telefon, minibar, banyo / WC, balkon standart olarak mevcuttur.
TESİS
Tesiste klimalı ana restaurant, 4 adet a la carte restaurant (Türk,İtalyan, Balık,Asya) konaklama süresince 1 kez ücretsiz ve rezervasyonlu, lobide kablosuz internet baÄŸlantısı (ücretsiz), amfi tiyatro, açık hava disco, animasyon, kapalı havuz, sauna, hamam, SPA center, alışveriÅŸ merkezi, kuaför, internet cafe, çamaşırhane, doktor, barlar, 6 adet havuz, 2 adet kaydırak hizmetleri sunulmaktadır. Not: Evcil hayvan kabul edilmez
Pansiyon Açıklamalar:
ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
Badminton, tenis, beach voleybol, su topu, futbol, okçuluk, fi tness salonu, sauna, hamam ücretsiz aktivitelerdendir.
ÜCRETLİ AKTİVİTELER
Bilardo, bowling, tenis ekipmanı ve ışıklandırma, jetski, paraÅŸüt, banana ve diÄŸer motorlu su sporları, çamaşırhane hizmeti, maÄŸazalar, SPA merkezi, masajlar ücretli aktivitelerdendir.
ÇOCUK
Küçük misafi rler için çocuk havuzu, çocuk animasyonu (4-12 yaÅŸ), oyun parkı mevcuttur.
PLAJ
Denize sıfır konumdaki otelin kum, çakıl taÅŸlı özel plaj alanı bulunmaktadır. Plajda ÅŸezlong, minder temin edilmektedir. Plaj havlusu kullanımı ücretsiz olup, deÄŸiÅŸimi ücretlidir.
ULTRA HER ŞEY DAHİL
Tesis Ultra herÅŸey dahil sisteminde olup; açık büfe kahvaltı, öÄŸle ve akÅŸam yemeÄŸi, geç kahvaltı. 24:00-07:00 arası gece snack. ÖÄŸlen aparatifl er (Snack barda), çay&kek saati. Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ile bazı yabancı alkollü içecekler 24 saat açık bazı barlarımızda mevcut. Minibar giriÅŸte 1 kez soft içecekler,bira ve su ile doldurulur.