JollyTur.com'a HoÅŸgeldiniz

Lütfen giriş yapmadan önce aşağıda ki bilgileri okuyunuz.

Kullanım Sözleşmesi

www.jollytur.com sitesinde paylaşmış olduğunuz tüm veriler CLUB JOLLY TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin güvencesi altındadır.

Üye Girişi


Lütfen güvenlik kelimesini giriniz:

Güvenlik Kelimesi
ÅŸifrenizi mi unuttunuz?

Yeni Üye

Şuan Buradasınız:




 MUÄžLA / BODRUM
Rixos Premium Bodrum

Lübnan

Vize Detayları

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaÅŸları vize almak zorundadırlar.

2- Lübnan BaÅŸkonsolosluÄŸu Pasaportlarında İsrail vizesi yada İsrail giriÅŸ—çıkış kaÅŸesi bulunan yolculara kesinlikle vize vermemektedir.!!!

3-YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlardan vize istenmektedir.!!! (Bkz:Vize Rejimi Tablosu)

4-Lübnan' a Kara yolu ile seyahat edecek olan yolcular vizelerini konsolosluktan, Hava yolu (Uçak) ile seyahat edecek olan yolcular ise vizelerini lübnan'da gidecekleri havalimanından alabilirler.

5-Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı ve pasaport temdit süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. BaÅŸkonsolosluk baÅŸvuru esnasında tüm evrakların orijinal’lerini görmek isteyebileceÄŸi gibi mevcut evrakların dışında da ek evrak talep edebilir yada ÅŸahsi görüÅŸmeye çağırabilir

6-Vize baÅŸvuru formları Türkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ; mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır

7-Lübnan BaÅŸkonsolosluÄŸu çocuklardan ebeveyn’leriyle beraber seyahat etseler dahi anne ve babadan noter onaylı muvafakatname istemektedir!!

8-Lübnan BaÅŸkonsolosluÄŸu tüm vize baÅŸvurularını hafta içi her gün 09.30—14.00 saatleri arasında kabul etmekte ve baÅŸvurular 1 iÅŸ günü sonra sonuçlanmaktadır.. Expres vize uygulaması yoktur.

Åžehirler:
al-Batrun, al-Hirmil, an-Nabatîyat-at-Tahtâ, Bayrût, Ba´labakk, B´abda, Jazzîn, Jubayl, Jubb Jannin, Jûniyah, Juwayyâ, Marj ´Uyun, Râshayyâ, Rîyâk, Saydâ`, Sûr, Tarâbulus ash-Sham, Zahlah, ´Âlayh,