Title
Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
Giriş Tarihi Tarih Seçiniz
Çıkış Tarihi Tarih Seçiniz
Giriş tarihi seçiniz
Çıkış tarihi seçiniz
Tarihlerimden Emin Değilim
Oda ve Kişi Sayısı 1 Oda, 1 Yetişkin
Hemen Ara
Sonuçları Haritada Göster

Sunis Otelleri

Fiyatları görmek için tarih seçiniz.
Sadece üyelere özel fiyatları kaçırmayın!
Tatil planınızda değişiklik mi oldu? İptal hakkınız güvende! İptal güvence paketini inceleyin.
tesisin tanesini görüntülediniz

Fırsatlı Sunis Otelleri

Eğer tatili konforlu, kaliteli ve fırsatlı bir plan ile organize etmek istiyorsanız Sunis Otelleri tam size göre. Birbirinden özel anlar ve unutulmaz bir tatil için Sunis Otelleri ile bu yaz tatilini planlamaya başlayın. Sunis Otelleri Akdeniz ve Ege'nin muhteşem koylarında yer almaktadır ve dikkat çeken yurt içi oteller arasında bulunmaktadır. Masmavi bir coğrafyada, yüksek standartlarıyla misafirlerine kapılarını açan Sunis Otelleri, misafirlerinin rahat edebilmeleri adına hemen her şeyi düşünülmüş bir hizmete sahiptir.


Jolly ile Sunis Otelleri fırsatlı ve indirimli fiyatlarıyla bu yaz sizi ayrıcalıklı bir tatile çağırıyor. Sunis Otellerinin rahat oda tipleri ile modern bir tatil anlayışına hakim dizaynı kendinizi yenilemeniz için size fırsat sunmaktadır. Her şey dahil ve ultra her şey dahil konsepti ile birlikte yarım ve tam pansiyon konseptiyle de hizmet veren Sunis Otelleri, ekonomik ve hesaplı tatil isteyenlerin adresi oluyor.



Sunis Otelleri Antalya

Yaz tatilini Antalya'da geçirmek isteyen misafirlerimiz için otel tercihleri arasında Sunis Otellerinin yeri ayrı olacaktır. Antalya'nın en güzel tatil merkezlerinde Sunis Otellerine denk gelmek mümkün. Konyaaltı, Side gibi Antalya'nın en özel lokasyonlarında konumlanan Sunis Otellerinde denize sıfır tatil yapma imkanı bulabilirsiniz. Antalya otelleri arasında özel bir yeri olan Sunis Otellerini hem çocuklu aileler hem de balayı çiftleri listelerine alabilirler. Antalya'nın doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz ve dünyaca ünlü mutfakların lezzetlerini tadabileceğiniz Sunis Otellerinde unutulmaz bir yaz tatili yapabilirsiniz. Antalya'nın dünyaca ünlü plajlarına sahip olan Side otelleri arasında yer alan Sunis Hotel Kumköy, özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği oteller arasında yer almaktadır. Eğer tatilinizi Antalya'da ve Side'de planlamak istiyorsanız Side otelleri arasında yer alan Sunis Hotel Kumköy'ü mutlaka planınıza dahil etmelisiniz. Başta aquapark olmak üzere açık ve kapalı yüzme havuzları, kum plajı ve birbirinden eğlenceli animasyonları ile keyifli bir tatil geçireceğinizden emin olabilirsiniz.


Yine Side'de yer alan Sunis Elita Beach Resort&Spa ise tatilde lüks, huzur ve sakinlik arayanlar listesinin ilk sırasına alabilir. Kızılağaç mevkiinde yer alan Sunis Elita Beach Resort &Spa, ayrıcalıklı tatil yapmak isteyenler için elverişli yurt içi otelleri arasında yer alıyor. Üç adet yüzme havuzuna sahip tesiste ultra her şey dahil hizmet alabilmek mümkün. Antalya'da ekonomik tatil yapmak isteyenler ise yarım pansiyon otel hizmetiyle bütçe dostu oteller arasında yer alan Sunis Hotel Su'ya mutlaka göz atmalılar.

 


Sunis Otelleri İzmir

Sunis Otelleri Antalya dışında İzmir'de de misafirlerini ağırlıyor. İzmir'in en özel tatil bölgelerinden biri olan Özdere'de yer alan 

Sunis Efes Royal Palace Hotel&Spa İzmir otellerine göz atan misafirlerimizin kaçırmaması gereken otellerin başında geliyor. Ultra her şey dahil hizmete sahip Sunis Efes Royal Hotel&Spa, gözde balayı otelleri arasında yer alıyor. Lüksün ve konforun bir araya geldiği, tüm alışkanlıkların değişeceği bir otel olan Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa 45.000 metrekare alana sahip olup kalite ile mükemmelliği birleştirerek lüksü ve konforu beraberinde sunuyor. Mavi bayraklı denizi, özel plajı, havuzları, üst düzey konforla donatılmış oda, süitleri, A’la Carte restoranları, barları ve muhteşem SPA'sı ile farklı bir tatil vadediyor.


Erken rezervasyon tatil fırsatları ile ekonomik fiyatlara rezervasyon yapabileceğiniz Sunis Otellerinde, Jolly ile avantajlı bir tatil yapma imkanı bulacaksınız. Ekstra indirimler ve özel kampanyalar ile Jolly hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor. Bu yaz tatili planınız hazırsa, avantajlı fiyatlarla tatile çıkmaya hazır mısınız?