Title
Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE
Giriş Tarihi Tarih Seçiniz
Çıkış Tarihi Tarih Seçiniz
Giriş tarihi seçiniz
Çıkış tarihi seçiniz
Tarihlerimden Emin Değilim
Oda ve Kişi Sayısı 1 Oda, 1 Yetişkin
Hemen Ara
Sonuçları Haritada Göster

Yaz Fırsatları

Fiyatları görmek için tarih seçiniz.
Sadece üyelere özel fiyatları kaçırmayın!
Tatil planınızda değişiklik mi oldu? İptal hakkınız güvende! İptal güvence paketini inceleyin.
tesisin tanesini görüntülediniz

Yaz Fırsatları Tatil

Jolly'de yaz fırsatları bitmez, avantajların sonu gelmez! Ekonomik ve ucuz tatil için yaz fırsatları seçkin otellerde sizi bekliyor. Muhteşem bir tatil yaparken bütçenizi de düşünüyorsanız yaz fırsatlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. avantajlar hiç bitmez! Kaçırılmayacak yaz fırsatları ile şimdi rezervasyonunuzu yapın, tatile karlı çıkın. Cazip fiyatlarla, her şey dahil otellerden butik otellere kadar geniş seçeneğe sahip ayrıcalıklı tatil dünyasına adım atın. Türkiye'nin tatil cennetlerinden dilediğiniz yerde, hayal ettiğiniz tatili yapın. Herkes için tatil fırsatı sunan Jolly'de şimdi sıra yaz fırsatlarında... İster ailece tatile çıkmayı arzulayın, ister arkadaşlarınızla plan yapın, ya da resmi tatiller için tatil takviminizi organize edin. Yaz tatili dönemine denk gelen tatillerinizi ayrıcalıklar ile değerlendirin. Jolly güvencesi ile tatil fırsatlarını yakalayın ve tatilinizi avantajlarıyla planlayın. Yaz fırsatları tatil imkanlarıyla kafanız rahat olsun...


Yaz Fırsatları Otelleri

Tatile çıkacaksınız ama bir yandan da bütçenizi düşünüyorsunuz. Yazın doyasıya denize girmek, güneşlenmek, keyif yapmak, dünya mutfaklarından lezzetli yemekleri tatmak, eğlenmek, dinlenmek arzusundasınız. Elbette bunun bir bütçe planlamasını da yapıyorsunuz. İşte siz dilediğiniz yerde, dilediğiniz otelde tatil yapın diye Jolly'de yaz fırsatları otelleri bulabilirsiniz. Jolly'de her yaz indirimli ve ekonomik oteller bulmak mümkündür. Uygun fiyatlara, ekstra avantajlara, para puan kampanyalarına, çocuk ücretsiz fırsatlara sahip yaz fırsatlı otellerde yaz boyu içiniz rahat olsun. Türkiye'nin tatil cennetlerinde, ister denize yakın otelde kalıyor olun ister aquaparklı otelleri tercih edin birçok otelde yaz fırsatı yer almaktadır. Ege'den Akdeniz'e uzanan tatil planınızda muhteşem koylarda yüzebilir ve seçkin otellerde kalabilirsiniz. Bodrum otelleri, Marmaris otelleri, Antalya otelleri, Çeşme otelleri ya da her nerede tatil yapmak isterseniz orada sizin ve aileniz için ekonomik ve yaz fırsatlı oteller bulabilirsiniz.

Jolly'de ne yaz ne fırsat biter! Yaz fırsatları ile tatilinizi dilediğiniz yerde yaparken cebinizi de düşünürsünüz. Avantajlı tatile çıkmak için şimdi yaz tatilinizi Jolly ile planlayın.


Yaz Tatili Fırsatları

Yaz tatili fırsatları hemen her tatilcinin ilgisini çeker. Hangimiz tatile çıkmadan önce hesap kitap yapmıyoruz ki? Dilediğimiz tatile, daha ekonomik fiyat aralıklarıyla neden çıkmayalım ki? İşte Jolly'nin yaz fırsatları tam olarak dilediğiniz tatili daha ekonomik fiyatlara yapmanıza yardımcı olur. Her şey dahil otellerden, tatil köyüne, bebek dostu otellerden, muhafazakar otellere kadar farklı konseptlerde ve ihtiyaçlarda tesisler için indirimli fiyatları Jolly ile yakalayabilirsiniz. Denize sıfır, kum plaj, aquapark, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi hizmetleri bulunan otellerden mavi bayraklı oteller, engelli dostu oteller, spa & wellness otelleri, çocuk dostu otellerine kadar farklı segmentte ve konseptte oteller Jolly'nin fırsatlı tatil dünyasına yer almaktadır. 

Hadi, yaz fırsatları ile daha ekonomik, daha avantajlı, daha bütçe dostu bir tatil yapmak için rezervasyonunuzu şimdi yapın.