Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil

Günübirlik Ayvalık Cunda Şeytan Sofrası Turu

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İzmir Aliağa Ayvalık

Günün Gezi Noktaları
Ayvalık
Taşkahve
Küçükköy
Cunda Adası
Şeytan Sofrası

Belirlenen noktalardan turumuza katılacak olan misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltımızı uygun bir tesiste aldıktan sonra,  Ayvalık ilçe merkezine 8 km uzaklıkta bulunan ve Yeniçarohori olarak anılan Küçükköy'e gidiyoruz. Balıkesir`in Ayvalık ilçesine bağlı bir köy iken 1970`de belde olan Küçükköy, dört yüz civarında tarihi Rum evinin restore edilerek sanat atölyelerine dönüştürüldüğü, mobil uygulamalar ve aplikasyonlarla ilgilenenler için dijital inkübasyon merkezlerinin, kültür merkezinin, kent müzesinin kurulduğu, festivallerin düzenlendiği bir sanat ve tasarım köyü. Buradaki serbest zamanımızın ardından Şeytan Sofrasına gidiyoruz. Ayvalık`ta ve belki de birçok yerde görüp görebileceğiniz en iyi manzara Şeytan Sofrası`nda. Sarımsaklı`ya oldukça yakın ve tüm çevre adalara hakim olan bu tepe den Ayvalık adaları ve Midilli Adası manzarası eşliğinde kahvelerimizi yudumluyoruz. Ayrıca üzerinde Şeytan`ın ayak izi bulunduğuna inanılan , birçok kimsenin madeni para atarak dilek dilediği mevkide fotoğraflarımızı da çekildikten sonra buradan ayrılıyor ve Cunda Adası`nı geziyor, dilersek Değirmene çıkıyoruz.Deniz kenarında Ada`nın en meşhur tarihi mekanlarından biri olan ve adeta adanın simgesi olan Taşkahve `de akşam güneşinin batışını seyrederek çaylarımızı yudumluyor, dondurmalarımızı yiyoruz. Cunda Adası`nı içimize sindirdikten sonra dönüş yoluna koyuluyoruz. Yolda aldığımız gerekli molaların ardından İzmir`e varıyor ve bir dahaki Jolly tur organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Öğle Yemeği: 
Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.