Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil

Günübirlik Bergama Aşıklar Şelalesi Turu

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İzmir

Günün Gezi Noktaları
Akropol
Bergama
Asklepion
Trajan Tapınağı
Aşıklar Şelalesi
Hoca Sinan Camii
Bergama Tiyatrosu
Hacı Hekim Hamamı

Belirlenen noktalardan misafirlerimizin alınmasının ardından turumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltımızı uygun bir tesiste aldıktan sonra,  UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Bergama’ ya ulaşıyoruz. Gezimize önce, antik çağın bilinen en eski iyileştirme merkezlerinden birisi olan, eczacılık ilminin ilk temellerinin atıldığı ve şifa tanrısı Asklepios’a adanan Asklepion ile başlıyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız ziyaret esnasında burada bulunan hastalara uygulanan tedavi yöntemleri ve iyileşme kürleri hakkında detaylı bilgi sahibi olacağız. Asklepion gezimizi tamamladıktan sonra Pergamon Antik Kenti ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere “yukarı şehir” anlamına gelen Akropol’e gidiyoruz. Yapacağımız kısa yolculuk esnasında Bergama’nın en eski yerleşim bölgesi olarak Akropol eteklerinde yer alan Osmanlı dönemi yapıları Hoca Sinan Camii ve Hacı Hekim Hamamı’nı görüyoruz. Ardından, Hristiyanlık için kutsal kabul edlien “Yedi Kilise”den birisi olan ve adını inşasında kullanılan yapı taşının renginden alan Kızılavlu’ yu panaromik  olarak görerek bizleri Akropole çıkartacak olan teleferik istasyonuna ulaşıyoruz. Kısa bir teleferik yolculuğu ardından, Roma öncesi döneme ait saray ve su sarnıçları gibi Helenistik kalıntıların yanı sıra, kentin tepesine bir taç gibi yerleştirilmiş olan Trajan Tapınağı’nı, parşömen kağıdının ilk kez kullanıldığı, İskenderiye’den sonra dünyanın ikinci büyük kütüphanesini, antik dünyanın en dik tiyatrolarından biri olan Bergama Tiyatrosunu geziyor ve Helenistik çağın en ünlü heykeltıraşlık eserlerinden biri olup bugün orjinalinin Berlin Pergamon Müzesinde sergilendiği Zeus Sunağı’ nın bulunduğu yerde, hüzünlü hikayesini rehberimizden dinliyoruz.. Molamızın ardından yöreden ayırılıyor ve aracımızla Bergama Dağ Köyleri arasından ilerleyerek, Dikili’ye bağlı Nebiler Köyü’nde bulunan Aşıklar Şelalesi’ sine ulaşıyoruz. Şelalenin döküldüğü yere kadar keyifli bir yürüyüş yaparak yorgunluk kahvelerimizi yudumluyor ve rehberimizden efsanelere konu olmuş aşk hikayesini dinliyoruz. Birlikte geçirdiğimiz keyif dolu bir günün ardından İzmir’e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Dönüş güzergahımız üzerinde, bölgenin en değerli yer altı zenginliklerinden birisi olan Onyx taşından el emeği olarak üretilen doğal güzellikleri görmek ve tanımak için bir Onyx atölyesine misafir olacağız. İşin ustalarının anlatımlarını dinledikten sonra vereceğimiz alışveriş molasını da tamamlayarak sonra yaklaşık bir buçuk saatlik bir yolculuktan sonra, İzmir’e ulaşıyoruz. Bir başka JOLLY Tur organizasyonuında görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Öğle Yemeği: 
Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.