Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil

Günübirlik Efes Meryemana Şirince Turu

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 28.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İzmir

Günün Gezi Noktaları
Şirince
İsa Bey Camii
Meryemana Evi
Efes Antik Kenti

Belirlenen noktalardan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından,  Bülbül Dağı’nda bulunan Meryemana Evi’ne hareket ediyoruz.  Hıristiyanlığın en kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Meryem Ana’nın yaşamının son günlerini geçirdiği Meryem Ana Evi’ni ziyaret ediyoruz.  Rehberimizin bilgilendirmelerini dinledikten sonra, dilek duvarı ve üç tane dilek çeşmesinin bulunduğu yerde, sizlerde dilekte bulunabilirsiniz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra, yönümüzü 100 yıldır kazılan ve henüz %10’luk bölümü çıkarılabilen Efes Antik Kenti’ne çeviriyoruz.   Antik Ege dünyasının en sağlam şekilde ayakta kalan kentlerinden biri olan Efes Antik Kenti’nde mermer caddeler üzerinde yürüyerek ve rehberimizin anlatımları eşliğinde yapacağımız gezimizde Efes’teki tarihsel doku sizleri  tarihin derinliklerine çekecek....  Yaklaşık 2 saat civarı sürecek bu etkileyici gezimizin ardından, tarihi evleri ve meyve şaraplarıyla ünlü  Şirince’ye geçiyoruz. . Öğle yemeğimizi köy evlerinde yapılan gözleme ve yöresel yemeklerle(ekstra) aldıktan sonra Şirince’yi ve kiliselerini geziyoruz. Dar taşlı sokaklarında kadınların ev yemeklerini ve köy ürünlerini sergiledikleri çarşısında dolaşarak alışverişler yapıyoruz. Selçuk ilçe merkezinde yer alan, Aydınlıoğlu İsa Bey tarafından 1375 yılında  yaptırılan, İsa Bey Camii’ni gezmeye gidiyoruz. İsa Bey Camii, kendinden önce gelip geçen medeniyetin enkazı üzerine kurulmuş, oldukça kadim bir yapı olmakla beraber, mimari bakımdan ilginç nitelikler taşımaktadır. Sadece Aydınoğulları’nın değil, Beylikler dönemi mimarisinin en önemli yapılarından olan bu camii, aynı zamanda Osmanlı mimarisine geçiş aşamasının eseri de kabul edilir. Rehberimizin burada anlatımlarını dinledikten sonra, İZMİR’e geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Bir başka JOLLY TOUR gezimizde görüşmek üzere, siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Öğle Yemeği: 
Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 28.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.