Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil

Günübirlik Kazdağları Cunda Ayvalık Turu

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 28.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İzmir Ayvalık

Günün Gezi Noktaları
Ayvalık
Lale Adası
Cunda Adası
Zeytinli Köyü
Sütüven Şelalesi
Hasan Boğuldu Göleti
Rahmi Koç Koleksiyon Müzesi

Belirlenen noktalardan turumuza katılacak olan misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltımızı uygun bir tesiste aldıktan sonra, Ayvalık-Edremit üzerinden hareketle Kazdağları`nın eteklerine yaslanmış yeşil köyü Zeytinli Köyü`ne ulaşıyoruz. Hikayeleri, efsaneleri ve mitolojik öyküleriyle dolu dolu bir geçmişe ve kültüre sahip Kazdağları sırtlarına rezervasyonlu dolmuşlarımızla buluşarak ulaşıyoruz. Dünyanın ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Kazdağları ayrıca, eşsiz endemik bitki topluluğu ile de göze çarpmaktadır. Kazdağları`ndaki ilk durağımız olan Sütüven Şelalesi`ne ulaşarak soğuk suların döküldüğü eşsiz manzarayı fotoğraflıyoruz. Efsaneye göre Hasan`ın sevdası uğruna bir tuz çuvalıyla zirveye tırmanırken, boğularak hayatını kaybettiği Hasan Boğuldu Göleti`ne ulaşıyoruz. Burada yeşilin her türünü görebileceğiniz bir manzara ve eşsiz güzellikte bir gölet  bulunuyor. Dizilerin, filmlerin çekildiği bu eşsiz doğada fotoğraf molası verdikten sonra Kazdağları Köylü Pazarı`nda vereceğimiz serbest zaman ile siz de evinize doğal ve organik ürünler  götürebilirsiniz. Alışveriş molası sonrasında bizleri bekleyen dolmuşlarımız ile yeniden Zeytinli Köyü`ne dönerek otobüsümüz ile yöreden ayrılıyoruz. Öğle yemeğimiz için vereceğimiz molanın ardından Balıkesir`in meşhur tatil bölgesi Ayvalık`a ilerlerken Gömeç`de bulunan Atatürk Kayaları`nda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal`in silüetini panaromik olarak görüyoruz. Yolumuza devam ederek Ayvalık üzerinden Lale Adasına ve Cunda (Alibey Adası) Adası`na geçiyoruz. Burada verceğimiz serbest öğle yemeği sonrasında rehberimiz eşliğinde yapacağımız Cunda yürüyüş gezisi ile Rum Sokakları`nı görüyoruz ve  adanın en önemli tarihi ve turistik değeri olan Rahmi Koç Koleksiyon Müzesi`ni (Taksiyaris Kilisesi) ziyaret ediyoruz. Müze gezimiz sonrasında vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz adanın  meşhur çarşısında alışveriş yapabilirler, meşhur Cunda sakızlı dondurması veya Ayvalık Tostu tadabilirler. Rehberimizin vereceği zaman sonrası otoparkta buluşma ve  İzmir`e hareket ediyoruz. Bir sonraki Jolly tur gezisinde buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Öğle Yemeği: Tur güzergahına uygun bir noktada alınır. (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 28.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.