Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil
ODA EKLE

Fethiye Kaş Olympos Turu 5 Gece Otel Konaklamalı İstanbul Çıkışlı Kurban Bayramı Özel

Erken Rezervasyon

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 29.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İstanbul Kartal

Belirlenen çıkış saatlerinde hareketle gece yolculuğumuza başlıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Mola yerleri: Selçuk Mola Tesisleri
Akşam yemeği; Yol güzergahında uygun bir noktada alınır.

2.Gün Tur Güzergahı
Fethiye Bursa Balıkesir Manisa İzmir Aydın Muğla

Önemli Not: İzmit bölgesinden katılım göstermek isteyen misafirlerimiz Dilovası Oksijen tesisleri girişinden katılım sağlayabilirler. Dönüş güzergahında da aynı noktada inmeleri gerekmektedir. Turumuzun gidiş dönüş güzergahının farklı olması sebebiyle Bursa'dan katılan misafirlerimiz dönüş yolunda İzmit veya Bozüyük dinlenme tesislerinde inmek durumundadır. Bu durumu kabul ederek tura katılım gösterilmiş sayılacaklardır.

Günün gezi noktaları;

Akyaka 
Gökova Tekne Turu (Ekstra - ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Sedir Adası
Kleopatra Plajı
Lacivert Koyu
Fethiye


02.00 Bursa Özdilek (Hilton Otel Yanı)  06.00 İzmir-Bornova Sapağı, Ege Üniversitesi Girişi Önü (Manisa Kavşağı)

Not: Program gereği otele giriş yapmadan tur başlayacağı için, misafirlerimize kolaylık olması açısından, yüzme molalarında kullanacakları plaj malzemelerini ayrı bir çanta içerisinde otobüste yanlarına almaları rica olunur.

Jolly Turun konforlu otobüsleri eşliğinde Aydın, Çine, Muğla üzerinden Gökova’nın eşsiz panoramasına sahip Sakar Geçidi’ni aşıyoruz. Sonrasında evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan, Akyaka Beldesine varıyoruz. Buradan Gökova Tekne Turu (Ekstra) için teknemize biniyoruz. Jacques Cousteau'nun ‘Dünya'nın cenneti’ dediği Gökova'nın el değmemiş koylarını gezmeye başlıyoruz. Gelibolu Adası, Cleopatra Plajı, Sedir Adası, İncekum, Lacivert Koy vb. yüzeceğimiz koylar arasında (1.Mavi Yolculuk). Bu güzel turun sonunda Akyaka beldesine geri dönüyoruz. Burada verilen serbest zamanda dileyen misafirlerimiz muhteşem flora ve fauna’ya sahip Azmak Çayı'ını fotoğraflayabilir. Akyaka’dan ayrılıp otelimize yerleşme. Akşam yemeği otelimizde.



Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Sabah dinlenme tesisinde serbest olarak alınıyor (Ekstra)  
Öğle yemeği: Tekne turu ücretine dahildir (balık+ salata+karpuz veya tavuk ve köfte+makarna+salata+karpuz) 
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor

3.Gün Tur Güzergahı
Fethiye

Günün gezi noktaları ;
Babadağ
Yamaç Paraşütü (Ekstra)
Fethiye 12 Adalar Tekne Turu (Eksta-ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir)
Göcek Koyları
Yassıcalar                                                                                 

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası (arzu eden misafirlerimiz sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler. Dünyanın en güzel parkurlarından olan bu adrenalini yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz’e tekrar aşık olacaksınız.(Ekstra) 12 Adalar Tekne Turu’na (Ekstra) katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, akdenizin kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz. (2. Mavi Yolculuk). Bu güzel mavi yolculuğun ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde. Gece arzu eden misafirlerle Fethiye  barlar  sokağı  bizleri  bekliyor.(Ekstra)



Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü. 
Öğle Yemeği: Tekne turu ücretine dahildir. (balık veya tavuk + salata + makarna). 
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor.

4.Gün Tur Güzergahı
Antalya Kaş Finike Kumluca Kemer

Günün gezi noktaları; 
Saklıkent
Zipline (Ekstra)
Kaş
Kekova Tekne Turu (Ekstra - ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Batıkent
Simena

Sabah otelde alınan kahvaltı ardından otobüsümüzle Türkiye'nin en etkileyici kanyonlarından biri olan Saklıkent'e gidiyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz gökyüzünde olmanın zevkini Zıpline ile yaşayabilirler. Dileyen misafirlerimiz bu heyecan verici aktivitelerin tadını çıkarırken dileyen misafirlerimiz de Saklıkent Kanyonu'na giriş yapabilirler.Kanyon içinde kayaların altından çıkan buz gibi sularda serinleyip bu keyifli anları fotoğraflayarak otobüsümüze dönüyoruz.  Sonrasında Akdeniz’in incisi olan KAŞ’ a ulaşıyoruz. Burada verilen serbest zaman sonrası Kekova’nın giriş kapısı aynı zamanda kendisine has kıyı köy dokusuyla bizleri karşılayacak olan Üçağız'a ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz teknemizle Kekova Tekne Turu’na (Ekstra) başlıyoruz. Yüzme molalarımız Tersane koyu, Kumlu İskele vb. koylarda olacak. Ardından M.S  ll.yy ‘da  bir  depremle  denizin  içine  batmış  olan  Batık Kent, Kekova Adası, kara ulaşımı bulunmayan Simena Köyü ve Kalesini  tekneden görüyor ve rehberimizden bilgiler alarak turumuzu tamamlıyoruz. (3.Mavi Yolculuk) . Üçağız’dan alacağımız dağ kekikleri kokusu içinde otobüsümüzle Noel Baba’nın yaşamış olduğu yer Demre üzerinden yol alarak Finike, Bey Dağları, Kemer istikametiyle akşamüstü saatlerinde Antalya bölgesindeki  otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeğimiz otelde. 



Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor. 
Öğle yemeği: Tekne turu ücretine dahildir. ( Izgara tavuk + 3 çeşit açık büfe soğuk meze + Salata ) 
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.  

5.Gün Tur Güzergahı
Antalya Kemer

Günün gezi noktaları;
Olympos
Adrasan
Tahtalı Dağı Teleferik (Ekstra)

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası, otobüsümüze binerek rotamızı Antalya’nın batısına doğru çeviriyoruz. Sol yanımıza lacivert denizi, sağ yanımız Bey Dağlarını ve çam ormanlarını alarak, eşsiz kumsalı ve bakir doğası ile görenleri kendisine âşık eden Adrasan’a gidiyoruz. Bu doğa harikası yerde verilen yüzme molasının ardından tekrar yolumuza devam ederek Markiz Dağı eteklerinde bulunan ve bir vadi içerisine yapılmış eskinin korsan kenti, şimdinin dünyaca ünlü ağaç evleriyle meşhur Olympos’a ulaşıyoruz. Olympos’ta kilise, hamam, agora gibi antik kente ait eserleri gördükten sonra Olympos’un eşsiz denizine girmek için serbest zamanımız olacak. Burada verilen yüzme molası ardından tekrar otobüsümüze binip dileyen konuklarımız için teleferik ile Tahtalı Dağı seyir terasına çıkılıyor. (Ekstra) Devamında Antalya’da bulunan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde



Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dâhil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.
Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü fiyatları geçerlidir. – (Ekstra)
Akşam yemeği: Tur ücretine dâhil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor. 

6.Gün Tur Güzergahı
Antalya Kemer

Günün gezi noktaları;
Kemer
Kemer Tekne Turu (Ekstra-ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Kaleiçi

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından, otobüsümüze binerek ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan, gerekse tarihi gerekse muhteşem doğası ve koyları ile adını duyurmuş Kemer’e hareket ediyoruz. Burada bizi bekleyen teknemize binerek masmavi koyların keyfini sürmeye başlıyoruz. (Ekstra) Ay ışığı koyu, Cennet koyu ve yüzme molası vereceğimiz yerler arasında. Bu güzel  gezi ve tekne turunun ardından otobüsümüze binip, Antalya’ya doğru hareket ediyoruz. Antalya şehir merkezini, Kaleiçi evlerini, Antalya’nın simgesi olan Yivli Minare’yi, Saat Kulesini fotoğrafladıktan sonra otelimize doğru yol alıyoruz. 


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dâhil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.
Öğle yemeği: Tekne turunda alınıyor – EKSTRA 
Akşam yemeği: Tur ücretine dâhil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor. 

7.Gün Tur Güzergahı
Manavgat Serik Antalya Isparta Afyon Şehir Merkezi Kütahya Bilecik Bozüyük Adapazarı Izmit İstanbul

Günün gezi noktaları;
Düden Şelalesi
Aspendos Tiyatrosu
Köprülü Kanyon Rafting

Sabah kahvaltı sonrası, Türkiye’nin sayılı şelalelerinden Düden Şelalesi’ne ulaşıyoruz. Burada verilen serbest zamanda çekilen fotoğrafların ardından, turumuza dünyada günümüze ulaşan en iyi Roma Tiyatrosu olan Aspendos Tiyatrosu ile devam ediyoruz.  Aspendos gezisi sonrası bir Milli Park ve tabiat harikası olan Köprülü Kanyona ulaşıyoruz. Burada insanın yaşamı boyunca mutlaka yapması gereken, adrenalini yüksek, 7’den 77’ye herkesin katılabileceği Rafting heyecanını Köprüçay'ın buz gibi sularında beraber yaşıyoruz (Ekstra).Macera dolu  bu aktivitenin sonrasında İstanbul’a ulaşıyoruz ve siz değerli misafirlerimize bir başka Jolly tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.
Öğle yemeği : Rafting aktivitesine dahil. Restaurantda öğle yemeği–Izgara alabalık veya Tavuk şiş, açık büfe salata ve garnitür ve meyve. Aktiviteye katılmayan misafirler için ekstradır.
Akşam yemeği: Bölge restoranlarında ekstra olarak alınıyor.

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 29.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

 Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir.
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır.
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.

Ön Ödemeli Erken Rezervasyon Fırsatı

Seçili turlarda;
%25'ini şimdi, gerisini tatile 3 gün kala ödeyin.
%10'unu şimdi, gerisini tatile 1 gün kala ödeyin.

KAMPANYA DETAYLARI