Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil
ODA EKLE

Karadeniz Yaylalar Ve Batum Turu 5 Gece Otel ( 1 Gece Batum 2 Gece Yayla ) Konaklamalı Bursa Eskişehir Çıkışlı

1 gece Batum Konaklama Farkı ile 2 gece Yayla Konaklama Farkı ile

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 30.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
Bursa Eskişehir

Biniş noktalarından katılacak misafirlerimizle birlikte gece yolculuğumuz başlıyor.


Yeme İçme Bilgileri

Gidiş güzergâhında mola tesisinde serbest olarak alınıyor. – Ekstra

2.Gün Tur Güzergahı
Giresun Samsun

Günün Gezi Noktaları ;
Amasya Arkeoloji müzesi
Sultan İkinci Beyazid Külliyesi
Yeşilırmak kıyısı
Harşena Dağı
Taşova, Niksar, Reşadiye 
Tamzara Köyü

Sabah yol üzerinde uygun bir tesiste alacağımız kahvaltı (ekstra) sonrası Amasya’ya ulaşıyoruz. Gecesi de gündüzü de birbirinden güzel bu şehirde ilk olarak dünyanın en büyük mumya müzesi olan Amasya Arkeoloji müzesini ziyaret ediyoruz. Arkeoloji, etnografya, fosil ve mumyalar bölümlerini gezdikten sonra Amasya’da şehzadelik yapmış ve Osmanlı’ya padişah olmuş Sultanlarımızdan, Sultan İkinci Beyazid Külliyesini ziyaret ediyoruz. Külliye içerisinde paratoner olarak kullanılmış çınar ağaçlarını, tarihi şadırvanı, kapı girişlerindeki denge sütunlarını ve camiinin içini gördükten sonra Yeşilırmak kıyısına iniyoruz. Yeşilırmak boyunca sıra sıra inci tanesi gibi dizilip yalı olarak adlandırıldığını, İran kökenli Pontus krallarının mezarlarının Harşena Dağı’na oyularak tapınak görüntüsü aldığını Şehzadeler parkındaki Padişah büstleriyle tarihsel bağını koparmadığını göreceğimiz bir görsel şölenle sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Şehzadeler parkında yapacağımız yürüyüş sonrasında Amasya’dan ayrılıyoruz Taşova, Niksar, Reşadiye üzerinden Korgan dağları manzarası ile Şebinkarahisar istikametinden Tamzara Köyü’ne ulaşıyoruz. Eski bir Ermeni yerleşkesi olan günümüzde ise dokumalarıyla ünlenmiş Tamzara köyünün orijinal dokusunu çok seveceksiniz. Tamzara’ da vereceğimiz fotoğraf molasının ardından otelimize geçiyoruz. 


Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Güzergâhımız üzerinde uygun bir tesiste alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.

3.Gün Tur Güzergahı
Gümüşhane Ordu Giresun

Günün Gezi Noktaları;
Kuzalan Tabiat parkı
Mavi Göl
Tomara şelalesi
Şiran Gümüşhane
Torul
Karaca Mağarası
İmera köyü

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından Kuzalan Tabiat parkına ulaşıyoruz. Dağ yamaçlarından saçaklar halinde dökülen Kuzalan Şelalesini gördükten sonra Türkiye’nin en özel doğal oluşumlarından bir tanesi olan Mavi Göl’e ulaşıyoruz. (Mevsim durumuna göre su renginde değişim olabilir). Mavi Göl’ün büyüleyici manzarasını fotoğraflayıp ardından Tomara şelalesine ulaşıyoruz. Adını bölgede yetişen Tomara bitkisinden alan bu şelale,  35 metre genişliği ve eğimi ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Fotoğraf molası sonrasında Şiran Gümüşhane istikametinde Karadeniz’in en bakir, el değmemiş rotasını kullanarak Torul’a ulaşıyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz ile bir doğa harikası olan ve solunum hastalıklarına iyi gelen Karaca Mağarası’nı  (EKSTRA) ziyaret ediyoruz.  Son olarak bölgede ki Rum kimliğini , ev ve kilise mimarisi  ve yaşantısıyla en güzel yansıtan noktalardan bir tanesi olan İmera köyünü ziyaret ediyoruz. Çekilen fotoğrafların ardından otelimize geçiyoruz. 


Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.


4.Gün Tur Güzergahı
Batumi Trabzon

Günün Gezi Noktaları;
Coşandere
Sümela Manastırı
Meryem Ana Kilisesi, Nöbetçi Odaları, Misafirhane, Ayazma, Su Kemerleri, Kaya Freskleri
Altındere Vadisi
Karagöl
Çoruh Nehri
Gonio- Apsaros Kalesi (panoramik) 
Poseidon Heykeli, Tiyatro Binası, Medea Heykeli, Avrupa Meydanı
Ali&Nino Heykeli
Batum Tekne Turu

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından harika manzaralar eşliğinde Sümela Manastırı’nın bulunduğu Altındere Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. Coşandere boyunca doğanın görkemli güzelliklerini seyrederek yapacağımız bu yolculuk Sümela Manastırı’nın görünmesiyle taçlanacak. Karadağ’ın en sarp yerinde kurulmuş olan manastırın manzarası sizleri büyüleyecek. Meryem Ana Kilisesi, Nöbetçi Odaları, Misafirhane, Ayazma, Su Kemerleri, Kaya Fresklerini rehberimizin anlatımıyla öğrendikten sonra Altındere Vadisi’ne geriye dönüyoruz. Sümela Manastırı gezimiz sonrasında Karadeniz Sahil rotasını kullanarak Artvin’in Borçka ilçesi sınırlarında yer alan ve doğal haliyle bozulmadan günümüze ulaşmış olan Karagöl’e (EKSTRA) hareket ediyoruz. Borçka ilçesinde Çoruh Nehri kıyısında bizleri bekleyen minibüslere binerek yaklaşık 45 dakikalık bir yolculuk sonrasında Karagöl’e ulaşıyoruz. Karagöl’de vereceğimiz serbest zaman sonrasında tekrardan otobüsümüze dönerek ekstra gezimizi tamamlıyor ve programımızı sonlandırıyoruz. Öğle yemeklerimizin ardından Sarp sınır kapısına giderek giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan/ Acara bölgesine geçiyoruz. Hz. İsa’nın on iki havarisinden biri olan St. Mathias`ın mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio- Apsaros Kalesi’ni (panoramik) görüyoruz. Hemen yanı başımızdaki Avrupa başkentleri edasıyla ünlü Batum’un ünlü Poseidon Heykeli, Tiyatro Binası, Medea Heykeli ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa Meydanını göreceğimiz alanlardan sadece bir kaçı. Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra serbest zamanda Karadeniz kıyısında bir şeyler içebilir, ışıklar şehrinin büyüsünde Ali&Nino hikayesini öğrenebilir veya alfabe kulesi ile mimariye farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Dileyen misafirlerimizle Batum Tekne Turu (EKSTRA) gezisini gerçekleştirdikten sonra otelimize geçiyoruz. Akşam saatlerinde Batum’un renkli gece hayatını tanıma fırsatı buluyoruz. 

Batum'a Geçiş Kuralları;

18 Yaş altı misafirlerimizin Anne - Baba Olmadan geçişleri için Muvafakatname almaları gerekmektedir.
Kimliklerin Yeni olması zorunludur (Çipli Kimlik) Yada pasaportları ile geçiş yapabilirler. (Yeni kimlik kartı - Pasaport  (Kimlik arkasının kontrol edilmesi ve çipin hasarlı veya düşmüş  olmaması gerekiyor. )
Tüm Misafirlerimiz için Bebek dahil kimliklerinin yeni tip olması ve Resim olması zorunludur.

Harç pulu (Sarp Sınır Kapısın da alınabilir, ücreti misafirler tarafından ödenir.) 

Önemli not : 18 yaş altı vatandaşlar için Batum’a geçişte yanında anne ve babalarının ikisinin de olması gerekiyor. Eğer biri yoksa olmayan ebeveynin noterden Muvafakatname çıkartması gerekiyor.



Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 


5.Gün Tur Güzergahı
Trabzon Rize

Günün Gezi Noktaları;
Duty Free
Çeçeva köyü
Sürmene bıçağı
Çay fabrikası
Uzungöl’
Haldizen Deresi
Karaster yaylası

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından  Türkiye’ye dönüyoruz. Türkiye’ye girerken Duty Free’den rehberinizin belirleyeceği bir zaman süresince alışveriş yapma imkânı bulabileceksiniz. Sonrasında Kaçkar dağının eteklerinde kurulmuş olan, Ayder yaylasının bozulmadan önceki  kültürün yaşandığı ve günümüzde Doğu Karadeniz manzaralarının en bakir halini göreceğimiz Çeçeva köyüne ( Ekstra ) ve çay tarlasına gidiyoruz. Bu ziyaret sonrasında  Trabzon’a hareket ediyoruz. Burada el işçiliklerinin bölgedeki en meşhur ilçesi olan Sürmene’ye ulaşıyoruz. Binlerce yıllık el sanatı kültürünün evrensel boyuta ulaştığı Sürmene bıçaklarının hangi aşamalardan geçtiğini öğreneceğiz ve Sürmene bıçağı alma imkânı bulacağız. Alışveriş molamızın ardından Karadeniz denildiğinde akla ilk gelen ürün olan ve istatistiksel olarak ülkemizde en çok tüketilen ürünlerin başında gelen çay bitkisinin sofralarımıza ulaşana kadar hangi aşamalardan geçtiğini öğrenebileceğimiz çay fabrikası ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. İkram edilen çaylar eşliğinde marketlerde bulunması çok zor olan Mayıs Çayını alabilme imkânımız oluyor.  Çay fabrikası gezimiz sonrasında Çaykara'ya geliyor ve buradan Uzungöl’ e çıkıyoruz. Deniz seviyesinden 1090 m yükseklikte bulunan Uzungöl, dik yamaçları ve muhteşem orman örtüsü ile Alplerin güzelliğini geride bırakmaktadır. Vadinin ortasında bulunan ve yamaçlardan düşen kayaların Haldizen Deresi’nin önünü kapatmasıyla oluşmuş göl, “Uzungöl” olarak bilinir. Dileyen Misafirlerimiz ile yaklaşık 2300 rakımı ile Karaster yaylasına (EXTRA) yapacağımız yolculukla hem bulutları aşıp yeni bir zirve göreceğiz hem de karaster (garaster) dağının yamacına kurulmuş yayla hayatını yakından görme şansı elde edeceğiz. Gezimizin ardından otelimize geçiyoruz



Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 


6.Gün Tur Güzergahı
Ordu Hopa Artvin

Günün Gezi Noktaları;
Gülbahar Hatun Camii
Zağnos Deresi 
Atatürk Köşkü
Trabzon Ayasofya
Kazaziye

Sabah otelde alınan kahvaltının Trabzon’a hareket ediyoruz. Gülbahar Hatun Camii ve Zağnos Deresi yanından Trabzon kalesini de panoramik olarak görerek Soğuksu Tepesi’ndeki Art Neuve (Yeni Sanat) tarzında Konstantin Kabayanidis’in yaptırmış olduğu ve Trabzon halkının Ata’ya armağanı olan Atatürk Köşkü’nü görüyoruz. Atatürk Köşkü gezimiz sonrasında Trabzon Ayasofya’sına hareket ediyoruz. Kommenos Krallığı döneminde İstanbul’daki Ayasofya’ya ithafen yapılan bu mimari harikayı ve fresklerini tanıdıktan sonra bölgenin en büyük gümüş atölyesine gidiyoruz. Burada Gümüş, Telkâri, Trabzon hasır bileziği ve ülkemizde sadece Trabzon’da üç aile tarafından yapılan, Kazaz Türkleri tarafından bölgeye kazandırılan en değerli sanat olarak nitelendirilen ve hanımlar için hayranlık uyandıran işçiliğiyle Kazaziye sanatının inceliklerini öğreniyoruz. Son olarak  Karadeniz yaylaları ve ormanlarında üretilen kestane/çiçek balı, yöresel muhlamalık / Kuymaklık peynir, tereyağı, mısır unu ve fındık gibi ürünleri de alabileceğimiz serbest zamanımızın ardından otelimize geçiyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.


7.Gün Tur Güzergahı
Ordu Samsun Sinop Kastamonu

Günün Gezi Noktaları;
Perşembe Yaylası
Karga Tepesi 
Bandırma Vapuru
Onur Anıtı

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından rotamızı Perşembe Yaylasına çeviriyoruz. Korgan dağlarının muhteşem yayla manzaraları eşliğinde kıyısına kurulmuş olduğu göl ve etrafını çevreleyen mendereslerle Karadeniz’in adından çok söz ettiren Perşembe Yaylasına ulaşıyoruz. Burada ilk durağımız Karga Tepesi olacak. Ardından yayla içerisinde fotoğraflar çekebileceğimiz serbest zamanımız olacaktır. Serbest zamanın ardından tekrar sahil yoluna dönerek rotamızı Samsun’a çeviriyoruz. Samsun’daki ilk durağımız milli mücadelemizin en önemli seyahati olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 18 silah arkadaşını 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ulaştıran Bandırma Vapuru oluyor. Bandırma vapuru ve ilk adım anıtını gördükten sonra Doğupark içerisinden hareketle Samsun merkezde bulunan ve Eski Tütün İskelesinin bulunduğu yerde Atatürk henüz hayattayken yapılmış ve yapıldığı dönemde kendi sınıfında denge bakımından ikinci sırada olan, Samsun’un sembolü, Onur Anıtı’nı görüyor ve grup fotoğrafı çektiriyoruz. Ardından Bursa’ya Doğru dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Sabah’a karşı Bursa’ya ulaşıp siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir başka Jolly Tur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Bölge restoranlarında Ekstra olarak 
Akşam Yemeği: Güzergâhımız üzerinde uygun bir tesiste alınacaktır. (Ekstra)


Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 30.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Batum'a Geçiş Kuralları;

18 Yaş altı misafirlerimizin Anne - Baba Olmadan geçişleri için Muvafakatname almaları gerekmektedir.
Kimliklerin Yeni olması zorunludur (Çipli Kimlik) Yada pasaportları ile geçiş yapabilirler. (Yeni kimlik kartı - Pasaport  (Kimlik arkasının kontrol edilmesi ve çipin hasarlı veya düşmüş  olmaması gerekiyor. )
Tüm Misafirlerimiz için Bebek dahil kimliklerinin yeni tip olması ve Resim olması zorunludur.

Harç pulu (Sarp Sınır Kapısın da alınabilir, ücreti misafirler tarafından ödenir.) 

Önemli not : 18 yaş altı vatandaşlar için Batum’a geçişte yanında anne ve babalarının ikisinin de olması gerekiyor. Eğer biri yoksa olmayan ebeveynin noterden Muvafakatname çıkartması gerekiyor.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.

Ön Ödemeli Erken Rezervasyon Fırsatı

Seçili turlarda;
%25'ini şimdi, gerisini tatile 3 gün kala ödeyin.
%10'unu şimdi, gerisini tatile 1 gün kala ödeyin.

KAMPANYA DETAYLARI