Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil
ODA EKLE

Marmaris Datça Turu 4 Gece Otel Konaklamalı İstanbul Bursa Çıkışlı Kurban Bayramı Özel

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 02.05.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İstanbul

1.Gün Gece Yolculuğu

2.Gün Tur Güzergahı
Marmaris İstanbul

Günün Gezi Noktaları;
Kral Kaya Mezarları
İztuzu Plajı
Dalyan
Dalyan tekne turu (Ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Not: Program gereği otele giriş yapmadan tur başlayacağı için, misafirlerimize kolaylık olması açısından, yüzme molalarında kullanacakları plaj malzemelerini ayrı bir çanta içerisinde yanlarına almaları rica olunur.

Jolly’nin konforlu otobüsleri eşliğinde Susurluk’ta verilen ilk molanın ardından Aydın, Çine, Muğla üzerinden Gökova’nın eşsiz panoramasına sahip Sakar Geçidi’nden inerek Dalyan’a ulaşıyoruzBuradan bineceğimiz kanal teknesiyle (Ekstra), efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos’un hikâyesini rehberimizden dinleyerek kaya oyma Kral Mezarları’nı görüyoruz. Sonrasında nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan  Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Türkiye'deki en ünlü yumurtlama alanı İztuzu plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takip ederek otobüsümüze ulaşıyoruz. Dalyandan deniz kokusu üzerimize sinmiş ayrılarak otelimize ulaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Sabah dinlenme tesisinde serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Öğle yemeği: Ekstra
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor

3.Gün Tur Güzergahı
Marmaris

Günün Gezi Noktaları;
Selimiye
Datça
Kumluk Plajı

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, son yıllarda yıldızı parlayan, ziyaretçi akınına uğrayan, ülkemizin cennet köşelerinden Selimiye’ye gidiyoruz. Burada verilen molada içilen çaylar ve çekilen fotoğraflar sonrası,Datça yarımadasının en dar noktası, Ege ve Akdeniz’i aynı anda görebileceğimiz Balıkaşıran'dan  geçerek  Eski Datça’ya ulaşıyoruz. Eski Datça’nın Taş evlerle süslü sokaklarında yürüyerek Can Yücel sokağa ulaşıyoruz. Ünlü şairimiz Can Yücel’in çok sevdiği ve son yıllarını geçirdiği evi dışarıdan görerek, yine Can Baba’nın sağlığında her gün gittiği Orhan'ın Köy Kahvesi'nde çay-kahve molası veriyoruz. Verilen serbest zamanda Eski Datça’nın güzel sokaklarını fotoğraflıyoruz. Ardından Yeni Datça’ya geçerek Kumluk Plajı'nda yüzme molası veriyoruz. Kordonu ve Çarşısı'nı gezebilmemiz için verilen serbest zaman sonrası otobüsümüze binerek otelimize gidiyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olaral olarak otelde alınıyor.
Öğle Yemeği: Datca’da serbest olarak alınıyor.(Ekstra)
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.  

4.Gün Tur Güzergahı
Marmaris

Günün Gezi Noktaları;
Akyaka
Gökova Tekne Turu (Ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Kleopatra Adası
Sedir Adası
Azmak Çayı
Aşıklar Yolu

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan, Akyaka Beldesine varıyoruz. Buradan Gökova Tekne Turu (Ekstra) için teknemize biniyoruz. Jacques Cousteau'nun “Dünya'nın cenneti” dediği Gökova'nın el değmemiş koylarını gezmeye başlıyoruz. Gelibolu Adası, Cleopatra Plajı, Sedir Adası, İncekum, Lacivert Koy vb. yüzeceğimiz koylar arasında. Bu güzel turun sonunda Akyaka beldesine geri dönüyoruz. Verilen serbest zamanda misafirlerimiz muhteşem flora ve faunaya sahip Azmak Çayı’nı fotoğraflayabilir. Ardından Akyaka’dan ayrılıp Aşıklar yolunda verilen fotoğraf molası sonrası otelimize varış, akşam yemeği otelimizde.  


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı : Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor. 
Öğle yemeği : Gökova tekne turu - tekne turu için ödenecek tur ücretine öğle yemeği dahildir. (Balık+Makarna+Salata+Karpuz veya Tavuk ve köfte + Makarna + Salata + Karpuz)
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü şeklinde sunuluyor.

5.Gün Tur Güzergahı
Marmaris

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası misafirlerimize 2 seçenek sunuyoruz:
 
1.Seçenek: Jeep Safari Turu (Ekstra) Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, otelimizin önüne yanaşan Jeeplere binerek gün boyu sürecek olan bir adrenalin deposu, Jee pSafari’ye başlıyoruz. İlk durağımızda verilen brifing ve çekilen fotoğrafların ardından Off-Road yapacağımız Değirmenyanı parkuruna giriyoruz. Parkurumuzun bir etabında su tabancaları kiralayarak,  marmaris jeep safari turlarının vazgeçilmezi, oldukça eğlenceli bir aktivite olan su savaşı yapıyoruz. Bu aktivite birçoğumuzu çocukluk yıllarımıza götürecek. Muhteşem bir doğanın içerisinde dere yataklarının içerisinden geçerek mola yerine ulaşıyoruz. Mola ardından Hisarönü mevkini takiple yüzme molası vereceğimiz Orhaniye sahilinde bulunan KIZKUMU Plajına ulaşıyoruz. Dünyada bir benzeri olmayan, binlerce yıllık bir jeolojik süreçle oluşmuş denizin içinde yaklaşık 650 m’lik bir sete sahip Kızkumu’nda kendimizi serin sulara bırakıyoruz. Yüzme molası ardından öğle yemeklerimizi almak için dere kenarındaki Turgut Köyü’ne gidiyoruz. Sonrasında Sığla ağaçlarının altında, jeeplerle şelaleye ulaşarak, fotoğraflarımızı alıp buradaki büvetlerde serinliyor, tekrar jeeplere binerek  güzel manzaralardan geçerek otelimize ulaşıyoruz.
 
Jeep Safari Turu Öğle Yemeği Dahil  .  Öğle Yemeği ( balık, köfte veya tavuk ana sıcak seçmeli+salata )

2.Seçenek:  Marmaris Tekne Turu (Ekstra) Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimizle tekne turuna katılmak için limana hareket ediyoruz . Gün boyu Marmaris Körfezinin eşsiz koylarında güneşleniyor, denize giriyoruz. Amos koyu, Fosforlu Mağara, Balık Çiftliği, Kumlubük, Akvaryum yüzme molaları vereceğimiz koylar arasında .Akşamüstüne doğru tekrar marinaya dönerek otelimize ulaşıyoruz. 

Tekne Turu Öğle Yemeğ Dahil  -  Öğle Yemeği: Tavuk+Makarna + Salata


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü olarak alınır.
Öğle Yemeği: Tur programında belirtilen ekstra tur ücretlerine öğle yemeği dahildir.
Akşam yemeği: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü.

6.Gün Tur Güzergahı
Marmaris İstanbul

Günün Gezi Noktaları;
Belen Kahvesi
Bozüyük kasabası
Çine – Aydın

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, Türkülere konu olmuş, Batı Menteşe Dağlarının eteklerinde bulunan, Belen Kahvesi’ne ulaşıyoruz. Burada ‘Ormancı’ türküsünün hikayesini dinleyerek içilen çayların ardından, pek çok diziye ev sahipliği yapmış , Bozüyük kasabasına ulaşıyoruz. Köy meydanında verilen serbest zaman sonrasında, Çine – Aydın üzerinden  İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz. İstanbul’a ulaştığımızda siz değerli misafirlerimizle bir başka turda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Tur ücretine dahil olarak otelde açık büfe veya set menü.
Öğle Yemeği: Ekstra
Akşam yemeği: Güzergaha uygun bir noktada serbest menü (ekstra)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 02.05.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.