Title
Biz de sizi bekliyorduk :)

Müsaitlik durumu veya fiyatlar işlem yapmadığınız süre içerisinde değişmiş olabilir. Bu nedenle sizleri detay sayfasına yönlendirdik.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
2. OdaOdayı Sil
3. Oda Odayı Sil

Maşukiye Sapanca Ve Abant Turu İstanbul Çıkışlı Günübirlik

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Seçili turun programını, dahil ve harici hizmetleri için Tur Programı

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz

Tur Programı

1.Gün Tur Güzergahı
İstanbul Abant Izmit

Günün Gezi Noktaları;
Abant Gölü
Maşukiye

Sapanca

Jolly Tur'un konforlu otobüsleri ile yaptığımız yolculuk sonrasında doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzarası ile Abant Gölüne ulaşıyoruz. Abant Gölü etrafında dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarını doğa yürüyüşü yaparak geçirebilirler. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında Abant’ın tertemiz havası ile kendimizi yenilerken, muhteşem yansıma fotoğrafları çekme fırsatımız da olacak. Abant Gölünde yapacağımız yürüyüşün ardından dileyen misafirlerimiz göl kıyısındaki köy pazarında alışveriş yapabilir, göl etrafında Fayton turuna katılabilirler. (Ekstra) Abant Gölünde geçireceğimiz bu keyifli zamanların sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Rehberimiz tarafından belirtilecek noktada dileyen misafirlerimizle öğle yemeklerimizi alıyoruz. (Ekstra) Maşukiye' ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile baş başa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kuş sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de ATV kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Ardından şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb. yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve aynı zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında dönüş yolculuğumuz başlıyor. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka Jolly Tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.


Yeme İçme Bilgileri

Kahvaltı: Bölge restoranlarında serbest menü (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)
Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü (Ekstra, ücreti tur esnasında misafirler tarafından ödenir.)

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 7-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 27.04.2024 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

İptal İade Şartları

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Jolly Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Jolly Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir. 
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur. 
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.

Ön Ödemeli Erken Rezervasyon Fırsatı

Seçili turlarda;
%25'ini şimdi, gerisini tatile 3 gün kala ödeyin.
%10'unu şimdi, gerisini tatile 1 gün kala ödeyin.

KAMPANYA DETAYLARI